Κύρια Αποτελέσματα Έργου

Project Plan

Το πρόγραμμα εργασίας DEAF_WRESTLE αποτελείται από τρία κύρια πακέτα εργασίας, όπως απεικονίζονται παρακάτω:

Το έργο μας έχει ως στόχο:

Greco Roman Wrestling for d/Deaf people

The DEAF_WRESTLE project’s main objective is to equip coaches, managers or instructors, athletes, referees with competences and skills aiming at improving the outreach to people with hearing disabilities.

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

Το σχολείο μας είναι ένα από τα παλαιότερα κρατικά ειδικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Σερβία, και ιδρύθηκε το 1928.

Το σχολείο παρέχει ποιοτικά προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με αναπηρία

  • Το σχολείο παρέχει προγράμματα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για παιδιά με αναπηρία.
  • Το σχολείο παρέχει επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση σε μαθητές με αναπηρία στους τομείς:

1) Γεωργία, παραγωγή και μεταποίηση τροφίμων. Εκπαιδευτικό προφίλ: Αρτοποιός

2) Χημεία, μη μέταλλα και γραφιστική. Εκπαιδευτικό προφίλ: Βιβλιοδέτης

3) Προσωπικές υπηρεσίες. Εκπαιδευτικό προφίλ: Κομμωτική

Το σχολικό έτος 2022/2023, το σχολείο αποκτά την ιδιότητα του Κέντρου Πληροφοριών.

Το σχολείο παρέχει στέγαση και σίτιση για τους μαθητές στον κοιτώνα μας.

Email επικοινωνίας: skolazgluve035@mts.rs

Η ιστοσελίδα μας: www.11maj.edu.rs

Το «Sport Club Angel Voyvoda – Haskovo» οργανώνει, κατευθύνει, συντονίζει και ενισχύει την ανάπτυξη του αθλητισμού στον τομέα της πάλης. Δημιουργεί προϋποθέσεις για την ανάπτυξη αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων, με την προσέλκυση του κοινού και την ενσωμάτωση μειονοτικών ομάδων σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Ο σύλλογος προσφέρει δωρεάν προπονήσεις δύο φορές την εβδομάδα για μειονεκτούντα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο σύλλογος συνεργάζεται με όλες τις κοινότητες και οργανισμούς – κυβερνητικούς και μη, της ημεδαπής και του εξωτερικού, που σχετίζονται με την πάλη και τον αθλητισμό γενικότερα, προασπίζοντας και προασπίζοντας τα ανθρώπινα και αστικά δικαιώματα και ελευθερίες όλων των μελών του συλλόγου, ανεξαρτήτως της καταγωγής τους.

 

Πρόεδροι: Stoyan Marinov και Stoyan Chobanov

E-mail επικοινωνίας: stoqn_ch@abv.bg

Σελίδα FB: https://www.facebook.com/people/Wrestling-team-haskovo/

Το “Radnički Wrestling Club” ιδρύθηκε το 1926 και αποτελεί κομμάτι του παλαιότερου αθλητικού συλλόγου στη Σερβία – SD “Radnički Beograd”, ο οποίος υπάρχει από το 1920.

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ομοσπονδίας Πάλης της Σερβίας, η οποία συγκεντρώνει 50 συλλόγους πάλης. Το RK “Radnički” είναι ένας από τους 10 σημαντικότερους συλλόγους της χώρας που αγωνίζονται στη Σερβική Super League στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Η RK “Radnićki” διοργανώνει δωρεάν τμήματα πάλης για παιδιά και μικρότερες ηλικίες, ένα ειδικό τμήμα πάλης για κορίτσια, καθώς και σχολεία και προπονήσεις για ενήλικες ηλικίας 16-35 ετών.

 

Δικτυακός τόπος

.

Email επικοινωνίας

wrestlingradnicki@yahoo.com

Η Zewelepe παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έρευνας, κατάρτισης, εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και ICT σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, προσαρμόζοντας μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση και στοχεύοντας στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και προόδου.

Η Zewelepe συγκεντρώνει μια διεπιστημονική ομάδα υψηλά εξειδικευμένων ερευνητών από τους τομείς των χρηματοοικονομικών, της μηχανικής, των τεχνολογιών επικοινωνίας, της εκπαίδευσης και των κοινωνικών και πολιτικών επιστημών με μακρά εμπειρία στη διαχείριση έργων και την υλοποίηση εθνικών, χρηματοδοτούμενων από την ΕΕ και διεθνών έργων.

Ιστοσελίδα: https://zewelepe.eu/

Email: info@zewelepe.eu

Το Policiski borecki klub BEZBEDNOST Skopje είναι μια ένωση πολιτών, που ιδρύθηκε από ιδιώτες, με σκοπό την επίτευξη και την εναρμόνιση των ενδιαφερόντων τους και την υλοποίηση δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στη βελτίωση των ψυχοφυσικών δεξιοτήτων των πολιτών και την καλλιέργεια των πολεμικών τεχνών στους εργαζόμενους του Υπουργείου Εσωτερικών, των δήμων της πόλης των Σκοπίων, της πόλης των Σκοπίων και της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας. Η PBK BEZBEDNOST Skopje ιδρύθηκε το 1994 και έχει πολύ πλούσια ιστορία στο άθλημα της πάλης. Οι κύριοι στόχοι του συλλόγου είναι η διοργάνωση δραστηριοτήτων αθλητικού προγράμματος σε τομείς της άθλησης: πάλη ελεύθερου στυλ, ελληνορωμαϊκή πάλη, πάλη γυναικών και πάλη παραλίας- διοργάνωση δραστηριοτήτων αθλητικού προγράμματος σχετικό με πολεμικές τέχνες: αυτοάμυνα, ζίου-ζίτσου και άλλες πολεμικές τέχνες. Κατά την προηγούμενη περίοδο, η PBK BEZBEDNOST Skopje έχει επιτύχει σημαντικά διεθνή αθλητικά αποτελέσματα και έχει κερδίσει περισσότερα από 150 μετάλλια στα κρατικά πρωταθλήματα.

 

Πρόεδρος: Δρ Strasho Gligorov

E-mail επικοινωνίας: gligorovstraso@yahoo.com

Σελίδα FB: https://www.facebook.com/PBKBezbednost

Ιστοσελίδα: www.pbkbezbednost.mk

Το Ινστιτούτο Κωφών του Τορίνο στην Pianezza έχει πλούσια ιστορία, που χρονολογείται από την ίδρυσή του το 1814 από την οικογένεια Savoy. Το Ίδρυμα έχει αφιερωθεί στην παροχή εκπαίδευσης για κωφά παιδιά και κατάρτιση στους δασκάλους τους για πάνω από δύο αιώνες. Ως μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, το Ινστιτούτο προσφέρει μια σειρά από πολύτιμες υπηρεσίες και προγράμματα για την υποστήριξη των κωφών και των κωφών με πολλές αναπηρίες, καθώς και εκείνων με διαφορετικές αναπηρίες.

 

Συνολικά, το Istituto dei Sordi di Torino είναι ένας δομημένος οργανισμός που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την υποστήριξη της κοινότητας των Κωφών και την προώθηση της ενσωμάτωσής τους στην κοινωνία.

 

Ιστοσελίδα:

istitutosorditorino.org/

Το Ινστιτούτο Κωφών του Τορίνο στην Pianezza έχει πλούσια ιστορία, που χρονολογείται από την ίδρυσή του το 1814 από την οικογένεια Savoy. Το Ίδρυμα έχει αφιερωθεί στην παροχή εκπαίδευσης για κωφά παιδιά και κατάρτιση στους δασκάλους τους για πάνω από δύο αιώνες. Ως μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, το Ινστιτούτο προσφέρει μια σειρά από πολύτιμες υπηρεσίες και προγράμματα για την υποστήριξη των κωφών και των κωφών με πολλές αναπηρίες, καθώς και εκείνων με διαφορετικές αναπηρίες.

 

Συνολικά, το Istituto dei Sordi di Torino είναι ένας δομημένος οργανισμός που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την υποστήριξη της κοινότητας των Κωφών και την προώθηση της ενσωμάτωσής τους στην κοινωνία.

Ιστοσελίδα:

istitutosorditorino.org/

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Πάλης Ελλάδος έχει ως κύριο στόχο τη φροντίδα, προστασία, προώθηση και προαγωγή των συμφερόντων των μελών, καθώς και την επιστημονική και προπονητική τους κατάρτιση, την προώθηση του αθλήματος της Πάλης μέσα από διαδικασίες συνεργασίας με αθλητικούς φορείς τόσο σε εθνικό όσο και σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και επιμορφωτικών σεμιναρίων.

 

Ιστοσελίδα: https://www.proponitespalis.gr

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

“Sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit. sed quia non numquam qui ratione voluptatem sequi nesciunt. 

Αποτελέσματα Έργου

D 2.1: ΟδηγόςDEAF_WRESTLE

D 2.2: Γλωσσάρι DEAF_WRESTLE

D 3.1: Σχεδιασμός προγράμματος σπουδών DEAF_WRESTLE

D 3.2: Πρόγραμμα Micro εκμάθησης DEAF_WRESTLE

D 4.1: Διαδικτυακό Πρόγραμμα Micro εκμάθησης DEAF_WRESTLE

D 4.2: Ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης DEAF_WRESTLE

D 4.3: Διαδικτυακές συνεδρίες κατάρτισης DEAF_WRESTLE

D 5.1: Σχέδιο Διάδοσης και Βιωσιμότητας, διαδικτυακοί πόροι και Υλικό επικοινωνίας

D 5.2: Διαδικτυακές συναντήσεις με επαγγελματίες αθλητές ως πρότυπα ρόλων

D 5.3: Ενημερωτικές εκδηλώσεις- αθλήματα προγράμματα

D 5.4: Διεθνές Συνέδριο

D 5.5: Συστάσεις πολιτικής