Online kurs

Virtuelno okruženje za učenje

Marketing that works

Virtuelno okruženje za učenje

Program obuke RVANJE_GLUVIH je osmišljen tako da se realizuje kroz RVANJE_GLUVIH virtuelno okruženje za učenje (VOU), da svim članovima ciljne grupe pruži mogućnost da učestvuju kad god to odgovara njihovim potrebama i da ga završe sopstvenim tempom, ali i da maksimalno poveća uticaj kursa i stvori uslove za povećanu prenosivost i samim tim obezbedi njegovu održivost.

 RVANJE_GLUVIH Masivni otvoreni onlajn kurs (MOOK) služi za olakšavanje trenažnog procesa grčko-rimskih trenera, sportista, sudija u borbi protiv diskriminacije osoba sa gluvoću u sportu. Virtuelno okruženje za učenje će uključivati sav sadržaj obuke, materijale, referentni materijal, dalje čitanje, studije slučaja i alate za procenu koji su dostupni za besplatno preuzimanje.

Registrujte se na kurs

VLE služi kao mesto na jednom mestu koje pruža trenutni pristup kompletnom paketu resursa za učenje i drugim OER-ima koji će sadržati kurs obuke RVANJE_GLUVIH.

Diverse Approach

Inclusion and diversity in all fields of education, training, youth and sport.

Professional Team

Contribute to the fight of any form of discrimination and combat those behaviors that may have a negative influence over the practice of sport and society more in general.

Encouragment

Encouraging the practice of sport and physical activity including traditional sport.

Digital Dimension

Digital dimension: Virtual cooperation and experimentation with virtual learning opportunities.

Onlajn obuke će pokriti sledeće oblasti:

Nakon pohađanja onlajn sesija, treneri, sportisti i sudije će:

Contact us!

Business solutions can help you get there.