Контактирајте не!

Istituto dei Sordi di Torino 

Координатор на проектот

Istituto dei Sordi di Torino
istitutosorditorino.org

Information

Viale San Pancrazio, 65
10044 Pianezza (TO) Италија
Телефон: +39 338 6325157

менаџер на проектот

д-р Енрико Долза
Е-пошта: direzione@istitutosorditorino.org

Грчко-римско борење за глуви лица

Главната цел на проектот ГЛУВИ_БОРЕЊЕ е да ги оспособи тренерите, менаџерите или инструкторите, спортистите, судиите со компетенции и вештини кои имаат за цел да го подобрат пристапот до луѓето со пречки во слухот.